SAINT GERVAIS D'AUVERGNE

Wanneer je midden op de kaart prikt van Frankrijk, dan kom je uit in de Auvergne. Hier ligt in het plaatsje Saint Gervais d'Auvergne ons mooie domein 3Etangs: een glooiende vallei van zes hectare groot met drie meertjes en een 200 jaar oude boerderij.

In 2014 verloren wij, Basten en Christine, ons hart aan onze fijne plek in de Auvergne. Samen met onze kinderen Pepijn, Sterre en Rhodee (en hond Bisous) volgden we onze droom om een kleinschalig, kindvriendelijk vakantiedomein te runnen in Frankrijk. We doen niets liever dan ons heerlijke domein te delen met onze gasten, zodat ook jullie de Auvergne in je hart gaan sluiten.


LOGEREN IN EEN TRADITIONELE FRANSE GITE


Onze huisjes

Bij 3Etangs kun je logeren in één van onze traditionele huisjes: La Faine, La Noisette, Le Marron en Le Caralet.


MEER INFO


KOM TOT RUST IN DE VRIJE NATUUR


Petit Camping

In de 6 hectare grote vallei van Les 3Etangs vind je onze Petit Camping met tien grote kampeerplekken.


MEER INFO


Fijne plek

Een ruime eigen kampeerplek aan het water of in het groen? Of slapen jullie in één van onze gezellige gites? Hoe dan ook, op ons domein voel je je snel thuis!
MEER INFO


Lekker buiten

Ons domein leent zich perfect voor het langzame buitenleven. Onze gasten zijn vaak de hele dag buiten en vanaf 3Etangs wandel je zó de vulkanische bergen in.
MEER INFO


Eten en drinken

Zelf koken of aanschuiven aan onze lange eettafels, jullie bepalen waar je zin in hebt. De retro caravan heeft een buitenkeuken en je kunt onze grote bbq gebruiken.
MEER INFO


Luieren en spelen

Op 3Etangs hoef je je geen moment te vervelen. Lees je boek in een hangmat, speel een spelletje, leef je uit op de trampoline of neem een duik in een meertje!
MEER INFO