Saint Gervais d'Auvergne

Ons mooie domein

Als je midden op de kaart prikt van Frankrijk, dan kom je uit in de Auvergne. Hier ligt in het plaatsje Saint Gervais d'Auvergne ons mooie domein 3Etangs: een glooiende vallei van zes hectare groot met drie meertjes en een 200 jaar oude boerderij.

Waar vroeger koeien stonden en schapen graasden vind je nu drie fijne, comfortabele gites, zes tot tien riante kampeerplekken en een nostalgische caravan met buitenkeuken. Samen met onze kinderen Pepijn, Sterre & Rhodee zullen we er alles aan doen om je een heerlijke, onbezorgde vakantie te bezorgen. Maar eigenlijk gaat dat hier als vanzelf, kom genieten en ervaar het zelf!

Coronavirus in Frankrijk

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat jullie ook dit jaar weer kunnen genieten van een onbezorgde vakantie bij ons. Zolang wij geen beperkingen opgelegd krijgen vanuit de overheid mbt het covid-19 virus, zijn wij gewoon het hele jaar door open met onze Gites. Onze Petit Camping vanaf mei tot oktober. Wel raden wij jullie aan een annuleringsverzekering af te sluiten en te checken of ziekte door Covid onder de voorwaarden valt.

Via onze Covid pagina proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Andere handige sites om in te gaten te houden zijn bijvoorbeeld de Franse ambassade in Den Haag en de website Frankrijk.nl.

Onze accommodaties


La Faine

Ons beukennootje is een sfeervol vakantieverblijf voor twee tot vier personen. Vanuit La Faine heb je een prachtig uitzicht over het domein met de drie meertjes.

Bekijk La Faine


La Noisette

Onze hazelnoot is geschikt voor vier personen plus eventueel een baby. Het centrum van het huisje is de mooie woonkeuken met uitzicht over de drie meertjes.

Bekijk La Noisette


Le Marron

Onze kastanje is de grootste gite en is geschikt voor vijf, zes personen. Le Marron heeft de woonkeuken met authentieke schouw als hart van de woning.

Bekijk Le Marron


De Caralet

Hou jij, net als wij, van vintage en een beetje nostalgie? Dan voel je je vast helemaal thuis in onze gepimpte jaren 70 caravan. Geschikt voor vier personen.

Bekijk de Caralet


Petit Camping

Verspreid over onze 6 hectare grote vallei zijn 6 à 10 grote idyllische kampeerplekken gelegen. Ook in de omgeving is veel te zien en ontdekken. Voel je één met de natuur.

Bekijk de CampingAlle ingrediënten voor een topvakantie!


Fijne plek

Een ruime eigen kampeerplek aan het water of in het groen? Of slapen jullie in één van onze gezellige gites? Hoe dan ook, op ons domein voel je je snel thuis!

Bekijk onze accommodaties


Goed eten en drinken

Zelf koken of aanschuiven aan onze lange eettafels, jullie bepalen waar je zin in hebt. De retro caravan heeft een buitenkeuken en je kunt onze grote bbq gebruiken

Bekijk ons menu


Luieren en spelen

Op 3Etangs hoef je je geen moment te vervelen. Lees je boek in een hangmat, speel een spelletje, leef je uit op de trampoline of neem een duik in een meertje!

Kom ook lekker luieren


Lekker buiten

Ons domein leent zich perfect voor het langzame buitenleven. Onze gasten zijn vaak de hele dag buiten en vanaf 3Etangs wandel je zó de vulkanische bergen in.

Meer over de omgeving

Home-NL

Ons domein huren ?

Ons domein huren voor een speciale gelegenheid? Dat kan! Stuur ons een vrijblijvend berichtje.
Home-NL

Covid-19, Corona virus

Ondanks het Corona virus zijn wij met onze Gites het hele jaar door gewoon open! Onze camping zal vanaf 23 april 2022 weer open gaan. Meer informatie betreffende Corona kun je hier vinden.Foto en video

De prachtige Auvergne wordt door onszelf en onze gasten vaak op foto gezet. Een selectie van al die mooie beelden vind je op onze fotopagina.