EFT, Opstellingen, Human Design


RELEASE THE OLD, WELCOME THE NEW


Auvergne Retreat

Tem je draken en belemmerende overtuigingen. Doorgrond je persoonlijke unieke blauwdruk en bekijk je eigen conditioneringen vanuit je familiesysteem.

Reserveer alvast in je agenda:
21 - 27 mei 2023

 

Krachtige retraite

Tijdens deze krachtige retraite op een magische plek in Frankrijk duiken we samen in Human Design, EFT (Emotional Freedom Techniques) en Opstellingen.

Heb je ook vaak het gevoel dat je dingen doet omdat het zo hoort, in plaats van dat je ze écht wil doen? Omdat je bang bent dat je niet goed genoeg bent? Of dat je er anders niet echt bij hoort? Dat je energie afneemt door belemmerende overtuigingen? Dat je door die overtuigingen - zoals: 'ik ben het niet waard - niet echt naar je waarden en 'jouw waarheid' durft te leven? Dat je door dat shitgevoel toch weer dingen doet, privé of beroepsmatig, omdat je denkt dat het zo hoort. Maar daardoor alleen maar verder bij jezelf vandaan drijft.

Zou het niet heerlijk zijn om van die belemmerende overtuigingen en blokkades in je hoofd en lichaam af te komen? Dat je ontdekt waar je ware potentie ligt? En die mag voelen in je lijf? Waar ga je écht op aan? Wat zijn je grootste verlangens?

Als specialisten op het gebied van EFT, Familieopstellingen & Human Design hebben we met veel liefde een bijzonder programma voor je gemaakt. Met onze methode tem je je draken en ontdek je waar die belemmerende overtuigingen écht over gaan. We duiken de onderstroom in en laten je ook voelen waar het juist wél stroomt. Zodat je meer (keuze)vrijheid, vertrouwen, energie, balans en plezier in je leven ervaart.

Tijdens deze prachtige week op een adembenemden plek in Frankrijk nemen we je mee in een speciaal programma. Je gaat weer opgeladen, vol energie en vertrouwen en geïnspireerd terug naar huis. Ook bezit je aan het einde van de week alle tools om zelf thuis je draken mee te verslaan

We kijken er enorm naar uit om samen in een kleine, veilige en betrokken groep blokkades te doorbreken. Het wordt een week met leuke, lieve mensen, buiten spelen en heerlijk eten. Super leuk als je er bij bent!

Heb je nog vragen of wil je van tevoren alvast kennismaken?
Neem dan contact met ons op

Programma

 

ZONDAG 21 MEI
Aankomst deelnemers, gezamenlijk diner, kennismaking

 

MAANDAG 22 MEI - VRIJDAG 26

MEI Human Design
EFT (Emotional Freedom Techniques) Familieopstellingen


zijn de basis van deze retreat week.

We maken van tevoren geen volledig vastomlijnd programma, zodat we kunnen inspelen op de vragen uit de groep, de omgeving en ieders persoonlijke proces. We nemen de week zoals hij komt.

Om je toch een sneak peek te geven van de elementen die je kan verwachten gedurende de week. We integreren de volgende krachtige werkvormen en methodieken in onze programma's:

TRE (Trauma & Tension Release Exercises)
Stiltewandelen

Inquiry exercises

Automatic Writing
Visualisaties & Meditaties

Shiatsu

 

ZATERDAG 27 & ZONDAG 28 MEI

Zaterdag is lekker een dag voor jezelf. Je kunt gaan wandelen in het nabijgelegen vulkanische natuurgebied Puy de dôme, een dagje citytrippen in Clermont-Ferrand of naar de thermen in Châteauneuf-les-bains. Een massage bij Justin, zwemmen en chillen op 3Etangs behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Zondag zwaaien we iedereen uit.

 

INVESTERING EARLY BIRD €1.199,- EX BTW
(ALS JE BOEKT VOOR 1 APRIL 2023)

DAARNA €1.479,- EX BTW

Particulieren betalen geen BTW. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan is het mogelijk dat de retraitekosten gedeeltelijk worden vergoed. Informeer altijd even bij je zorgverzekeraar of kijk bij het NVPA en check of jouw verzekering hier tussen staat. EFT valt onder psychosociale zorg.

 

INBEGREPEN IN DE RETRAITEPRIJS VAN €1.199,- ex. btw

7 overnachtingen in een authentieke, sfeervolle Franse gîte (o.b.v. gedeelde kamer)
5 dagen volpension + 3-gangen diner bij aankomst op zondagavond
Gedurende de dag kun je onbeperkt koffie, thee en water nemen.
Alcoholische drankjes, sapjes, ijsjes, e.d. zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs.
5 dagen volledig verzorgd retraiteprogramma

Slaap je graag in een privé kamer? Dan betaal je €1.399,- ex. btw*
Kom je met je eigen tent of camperbusje, dan krijg je korting en betaal je €1.099,- ex. btw

Er zijn maar een paar privé kamers. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.*

Voor ondernemers is de investering ex. btw.
Particulieren betalen bovengenoemd bedrag inclusief btw.

 

WE ZIEN ELKAAR EIND MEI, WE KIJKEN ERNAAR UIT JE TE ONTMOETEN!