Covid 19, Corona virus

Blij nieuws: Wij mogen weer open vanaf 15 juni !

We hopen dat alles goed met jullie gaat en dat jullie staan te popelen om er weer op uit te kunnen. Vanaf 15 juni is er (voorwaardelijk) groen licht afgegeven voor het openen van de Franse grenzen. Wij kijken er heel erg naar uit jullie weer te mogen ontvangen, wij hebben jullie gemist ! Wij zullen dit jaar open zijn vanaf 15 juni tot 03 oktober as. Uiteraard onder voorbehoud van hoe het virus zich zal gaan gedragen deze zomer, als vele mensen zich weer gaan bewegen over de landsgrenzen in Europa.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten en zullen indien nodig deze pagina van nieuwe informatie voorzien.

Wat is er mogelijk op en rondom ons domein, de Gites en Petit Camping.

In de meeste sectoren (horeca, toerisme) wordt nog overlegd over de exacte voorschriften. Ook zullen sommige regels nog verder afgezwakt worden vanaf 21 juni, als fase 3 van de versoepeling ingaat. Hieronder een opsomming van hoe & wat te verwachten op ons domein (wijzigingen voorbehouden).

* Op belangrijke plekken (sanitair, veranda, bar, speelplekken) zullen desinfecterende handgels geplaatst worden.

* Het sanitair gebouw is geopend en aan de buitenkant hangt een reglement voor gebruik, de schoonmaak zal in frequentie worden verhoogd.

* De Table d'Hotes avonden zullen plaatsvinden binnen een ruimere opzet.

* Woensdagavond: frites en hamburger afhaal mogelijk op bestelling en tijdstip.

* Vrijdagvond BBQ met buffet: dit wordt uitgeserveerd door onze serveersters.

* Onze zwemmeertjes zijn toegankelijk en kent verder geen beperkingen.

* 's Avonds vlaggenroven, weerwolven en/of kampvuuravonden vinden gewoon plaats met inachtneming van de 1 meter afstand. Kleding voor vlaggenroof zal dit jaar niet worden uitgeleend. Tip: neem zelf je eigen (camouflage) kleding mee.

De algemene Corona richtlijnen, 'Les Gestes Barrieres', zoals ze hier in Frankrijk genoemd worden zijn grotendeels gelijk aan die in Nederland en België: blijf thuis als je je ziek voelt, in je elleboog niezen en hoesten, papieren zakdoekjes gebruiken en direct weggooien na gebruik, geen lichamelijk contact bij begroetingen en 1 meter afstand houden. Mondkapjes zijn NIET verplicht in Frankrijk (wel in het openbaar vervoer).

Ziektesymptomen moeten direct bij ons gemeld worden!

Wij zullen er alles aan doen om jullie een plezierige, zo ontspannen mogelijke vakantie te bezorgen. Maar samen en inachtneming van de richtlijnen en regels krijgen we het virus onder controle, wij rekenen op jullie medewerking.

Bonne route et à bientôt !