Saint Gervais d'Auvergne

Als je midden op de kaart prikt van Frankrijk, dan kom je uit in de Auvergne. Hier ligt in het plaatsje Saint Gervais d'Auvergne ons mooie domein 3Etangs: een glooiende vallei van zes hectare groot met drie meertjes en een 200 jaar oude boerderij.

Waar vroeger koeien stonden en schapen graasden vind je nu drie fijne, comfortabele gites, tien riante kampeerplekken en een nostalgische caravan met buitenkeuken. Kom ook genieten!

Onze accommodaties

La Faine

Ons ‘beukennootje’ is een sfeervol vakantieverblijf voor twee tot vier personen. Via de openslaande deuren loop je zo de natuur in.

Bekijk La Faine

La Noisette

Onze hazelnoot is geschikt voor vier personen plus eventueel een baby. Vanuit de woonkamer heb je prachtig uitzicht over onze vallei.

Bekijk La Noisette

Le Marron

Onze kastanje is de grootste gite is geschikt voor vijf, zes personen en heeft de woonkeuken met authentieke schouw als hart van de woning.

Bekijk Le Marron

De Caralet

Hou jij net als wij van vintage en een beetje nostalgie? Dan voel je je vast helemaal thuis in onze gepimpte jaren 70 caravan. Geschikt voor vier personen.

Bekijk de Caralet

Petit Camping

Verspreid over onze 6 hectare grote vallei zijn 8 à 10 grote idyllische kampeerplekken gelegen. Voel je één met de natuur.

Bekijk de Camping

Alle ingrediënten voor een topvakantie!


Fijne plek

Een ruime eigen kampeerplek aan het water of in het groen? Of slapen jullie in één van onze gezellige gites? Hoe dan ook, op ons domein voel je je snel thuis!

Bekijk onze accommodaties


Goed eten en drinken

Zelf koken of aanschuiven aan onze lange eettafels, jullie bepalen waar je zin in hebt. De retro caravan heeft een buitenkeuken en je kunt onze grote bbq gebruiken

Bekijk ons menu


Luieren en spelen

Op 3Etangs hoef je je geen moment te vervelen. Lees je boek in een hangmat, speel een spelletje, leef je uit op de trampoline of neem een duik in een meertje!

Bekijk foto's van ons domein


Lekker buiten

Ons domein leent zich perfect voor het langzame buitenleven. Onze grote en kleine gasten zijn vaak de hele dag buiten en vanaf 3Etangs wandel je zó de vulkanische bergen in.

Meer over de omgeving

    Foto en Video

    De prachtige Auvergne wordt door onszelf en onze gasten vaak op foto gezet. Neem eens een kijkje op onze fotopagina voor alle foto's.