Yin Yang yogareis

Moet je ook zoveel? Ben je toe aan tijd en aandacht voor jezelf?

Dan nemen wij je mee op reis!

Reserveer alvast in je agenda: zaterdag 5 t/m 12 juni 2021 !

Doe Yin en Yang yoga buiten in de natuur, vertraag, geniet bewust van eerlijk eten, voer mooie gesprekken bij het kampvuur en mediteer onder de sterrenhemel van de Auvergne. Ga mee op weg naar de beste versie van jezelf.

Stel je voor

Met de zon op je gezicht, een briesje door je haren en de geur van frisgroen gras begroet je de dag met Yang. Voel de energie van de natuur, laat je innerlijke kracht stromen en verhoog je uithoudingsvermogen. Yang geeft je energie en pept je op.

Terwijl de zon nog hoog aan de hemel staat geeft Yin je aan het einde van de middag totale ontspanning, je geeft je over en je laat alles los. Er ontstaat ruimte in je lichaam en gewrichten zodat de energie heerlijk door je meridianen kan stromen. Yin laat je tot rust komen.

Er is geen Yin zonder Yang en geen Yang zonder Yin. Balans in Yin en Yang geeft overvloed aan gezondheid en geluk.


Concept programma

Iedere dag staan twee yogalessen en mindfulness sessies op het programma. Ervaar een klankschalensessie, maak een Mala (gebedsarmband), bezoek een boeddhistische tempel of dompel jezelf onder in de thermen. Er is vooral veel tijd om niets te moeten. Je logeert op basis van volpension in een privé kamer of gedeelde kamer in één van de sfeervolle gîtes. Of zet je liever je tent op? Gedurende de hele dag kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, water en fruit.

Pak je koffer in, neem het vliegtuig, stap op de trein of in de auto (carpool met je mededeelnemer(s) en vanaf aankomst eenmaal bij ons regelen wij de rest.

Namasté

Irene Wijnants, gecertificeerd yogadocent Yin Yang, yoga nidra en integrale yoga
Henriëtte Vink, gecertificeerd yogadocent Yin Yang, ClubYoga, sportmasseur en personal trainer

Check Yogalinge voor meer informatie en prijzen.