RELAXED ONTSPANNEN Yogareis

Heb je in de drukte van alledag behoefte aan ontspanning en tijd voor jezelf?
Dan nemen wij je mee op reis! Beleef yoga en mindfullness buiten in de natuur, vertraag, laat je verwennen met (h)eerlijk eten, mijmer bij het kampvuur en verwonder je onder de sterrenhemel van de Auvergne.

Ga je mee op reis, terug naar jezelf?
Reserveer alvast in je agenda:
zaterdag 3 juni tot zaterdag 10 juni 2023!

 

 

Stel je voor....

Je ontwaakt door het gefluit van de vogeltjes op het domein van 3Etangs. Met de zon op je gezicht en omring door de natuur begroet je dag met milde, dynamische yogahoudingen en ademflows. Hiermee wordt je lichaam rustig wakker en laat je de energie opborrelen voor de rest van de dag. Aan het einde van de middag ervaar je stilte en volledige ontspanning in Yin Yoga. Door diepe streches ontstaat ruimte in je lijf en kunnen blokkades wordt opgeheven. Yin Yoga stimuleert je bindweefsel en je energiebanen.

Doe iets goeds voor je lichaam zodat je ziel blij is erin te wonen.

Gun jezelf een week * lang: yoga, mindfulness, buiten zijn, ontdekken, wandelen, genieten en plezier.

Je begint iedere dag met een milde yogaflow. Gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht over de vallei. Hierna heb je alle tijd voor jezelf. Om de omgeving te verkennen, je boek te lezen in de hangmat of om lekker niets te doen. Aan het einde van de middag ervaar je volledige ontspanning in yin yoga. Nadat je bent opgefrist, schuif je gezellig aan de lange tafel. Laat je onder de sfeervolle overkapping verwennen tijdens het 3-gangen diner.

Gedurende de week nemen we het zoals het komt. Er kan spontaan iets veranderen of iets nieuws ontstaan. De yogasessies zijn zoveel mogelijk buiten.

Inbegrepen in de prijs:

7 overnachtingen & volpension, alle yoga en mindfulness sessies, een bezoek aan boeddhistische tempel Dhagpo Kundreul Ling en een middagje kuren in de thermen van Chateauneuf Les Bains, wandelen met Christine door de prachtige omgeving. De minfulness sessies zijn bijvoorbeeld een geleide meditatie onder de sterrenhemel of een stiltewandeling. Of yoga midra later op de avond i.p.v. yin yoga aan het einde van de middag. En wie weet dansen we op blote voeten terwijl de zon ondergaat? Je logeert in een sfeervolle gîte of je kampeert op het prachtige domein. Gedurende de hele dag kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Alcoholische drankjes, sapjes en versnaperingen zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Kosten p.p.
€ 895,-- voor een privé kamer
€ 780,-- voor een gedeelde kamer
€ 650, -- voor kamperen

Pak je koffer in, neem het vliegtuig, stap op de trein of in de auto (carpool met je mededeelnemers!) Vergeet je wandelschoenen niet! Heb je een sub of een racefiets? Neem deze dan mee als je de yoga reis wat actiever wil maken. Eenmaal aangekomen regelen wij de rest. Heb je vragen, wil je meer informatie of direct een plekje reserveren?
Mail dan naar info@Yogalinge.com of naar info@3etangs.com.

Namasté Henriëtte & Christine

Henriëtte Vink, yin en yang yogadocent RYT200; met verdieping in de 5 elementenleer, energiebanen en chakrapsychologie. Tevens sportmasseur en professional fitnesstrainer.
Christine Zwart eigenaar 3Etangs.