RELAXED ONTSPANNEN Yogareis

Heb je in de drukte van alledag ook zo'n behoefte aan ontspanning en tijd voor jezelf? Even niets moeten?
Dan nemen wij je graag mee op reis, terug naar jezelf... Ervaar yoga en mindfullness buiten in de natuur, vertraag, wandel en laat je verwennen met (h)eerlijk eten, mijmer bij het kampvuur en verwonder je onder de sterrenhemel van de Auvergne.

Reserveer alvast in je agenda:
zaterdag 14 sept tot zaterdag 21 sept óf van 21 september tot 28 september 2024.

o4

 

 

Stel je voor....

' s Ochtends ontwaak je door het gefluit van de vogels. Je loopt naar buiten, rekt je uit en neemt een grote teug frisse lucht. Met de zon op je gezicht en omringd door de natuur begroet je dag met een heerlijk yoga flow: milde en dynamische yogahoudingen op het ritme van jouw adem. Je lijf kan zo heerlijk ontwaken en je energie gaat opborrelen voor de dag die komen gaat. De rest van de dag is helemaal voor jou. Aan het einde van de middag ervaar je stilte en volledige ontspanning in Yin Yoga: door diepe streches ontstaat ruimte in je lijf en kunnen blokkades wordt opgeheven. Yin Yoga stimuleert je bindweefsel en de energiebanen die daar doorheen stromen.

Doe iets goeds voor je lichaam zodat je ziel blij is erin te wonen.

Gun jezelf een week met: yoga, buiten zijn, wandelen, genieten en plezier*

Je begint iedere dag* met een milde yogaflow. Gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht over de vallei. Tijdens het ontbijt kun je je lunch maken en inpakken als picknick of meenemen naar je kamer of kampeerplek. Hierna heb je alle tijd voor jezelf. Ga je de omgeving verkennen, wandelen met Christine, je boek lezen in de hangmat of lekker niets doen? 's Avonds, na een ontspannende yin yogasessie en een verfrissende douche, schuif je gezellig aan de lange tafel. Laat je verwennen met een vegetarisch 3-gangen diner. Daarna ontmoeten we elkaar eventueel bij het kampvuur voor een fijn samenzijn.
* We laten ons inspireren door het moment en de groep. Je dag is in grote lijnen zoals hierboven beschreven. 

Inbegrepen in de prijs:

7 overnachtingen & volpension, minimaal twee yoga/mindfulness sessies per dag, wandelen met Christine door de prachtige omgeving, een bezoek aan de boeddhistische tempel Dhagpo Kundreul Ling en een middagje kuren in de thermen van Chateauneuf Les Bains. Mindfulness sessies zijn bijvoorbeeld een geleide meditatie onder de sterrenhemel of een stiltewandeling. Of yoga nidra voor het slapen gaan. En wie weet dansen we op blote voeten terwijl de zon ondergaat? Je logeert in een sfeervolle gîte of je kampeert op het prachtige domein. Gedurende de hele dag kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Alcoholische drankjes, sapjes en versnaperingen zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Kosten p.p.
€ 985,-- voor een privé kamer*
€ 835,-- voor een gedeelde kamer*
€ 720, -- voor kamperen
* kamers o.b.v. gedeeld sanitair

Ga je met ons mee?
Pak je koffer in, neem het vliegtuig, stap op de trein of in de auto (carpool met je mededeelnemers!) Vergeet je wandelschoenen niet! Heb je een sub of een racefiets? Als het kan neem deze dan mee als je de yoga reis wat actiever wil maken :) Eenmaal aangekomen regelen wij de rest. Heb je vragen, wil je meer informatie of direct een plekje reserveren?
Mail dan naar info@Yogalinge.com of naar info@3etangs.com.

Namasté Henriëtte & Christine

Henriëtte Vink, yin en yang yogadocent RYT200; met verdieping in de 5 elementenleer, energiebanen en chakrapsychologie. Tevens sportmasseur en professional fitnesstrainer.
Christine Zwart eigenaar 3Etangs.